Over de organisatie

Communicatieve Zelfsturing (cozes®) vloeit als gedachtegoed voort uit organisatie- en adviesbureau JOAK . Oprichters Anneliese Kranenborg en Johan Oosterloo ontwikkelden vanuit hun jarenlange praktijkervaring een nieuwe visie  op de wisselwerking tussen mens en organisatie, en hoe beiden zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

 

Denken in mogelijkheden en open communicatie, altijd op zoek naar de meest doeltreffende manier om organisaties en hun mensen naar een hoger platform te tillen; dat is wat cozes® doet. En dat delen we met een flinke dosis enthousiasme graag met iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.De mensen

Anneliese Kranenborg

Communicatief sterk, vertaalt Anneliese haar analytische vermogen en invoelende persoonlijkheid voor iedere organisatie naar een optimaal functionerende bedrijfscultuur.

Johan Oosterloo

Johan is resultaatgericht, met oog voor de mens achter de functie. De combinatie van goed luisteren en zijn van nature geweldloze communicatie vormen de essentie voor succesvol verandermanagement.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Succes is meer dan een paar getallen. Hoe efficiënt zijn uw werkprocessen en hoe tevreden zijn uw werknemers eigenlijk? Op de lange termijn van belang om uw organisatie gezond en florerend te houden. Met “Communicatieve Zelfsturing”  cozes® leert u anders kijken naar uzelf en uw omgeving, met als effect winst op alle fronten. Daar willen we u graag bij helpen. Mogen we u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer over onze aanpak